Dr. Zlotea Mircea - Medic Stomatolog

Intotdeauna am stiut ca aceasta meserie imi este ca o bratara de aur. O fac cu dedicare si cu bucurie de peste 20 de ani.

Am stiut dintotdeauna ca voi fi medic stomatolog, iar alinierea vietii cu aceasta dorinta a fost ideala . Am intrat la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 1991 la varsta de 17 ani si am terminat-o cu brio, 6 ani mai tarziu.

Am luat stomatologia drept o provocare la inceput. S-a dovedit insa a fi una din cele mai bune alegeri pe care le-am facut pana acum. Fiecare zi reprezinta un pas inainte, fiecare interactiune cu un pacient fiind unica, demonstrandu-mi ca am facut alegerea potrivita

Cabinetul stomatologic este situat in apropierea Garii de Nord, poti ajunge la cabinet cu autobuzul sau troleibuzul , cu metroul, cu tramvaiul si desigur cu masina personala.

De ce eu? Care-mi este misiunea?

Misiunea mea este sa ofer cel mai bun tratament stomatologic posibil tuturor pacientilor. Aceasta misiune este sustinuta constant de daruirea pentru stomatologie, de formarea medicala continua in cele mai noi tehnologii si proceduri din cadrul meu de expertiza.

Pentru mine medicina dentara este mai mult decat o profesie, este o pasiune!

Ce se poate face la CMI Dr. Zlotea Mircea?

Urmatoarele discipline le abordez cu multa rabdare si pricepere

Odontoterapie

Prevenirea si tratarea cariei dentare. Plombe din compozit, Inlay-uri si Onlay-uri, prin turnare in laborator, din ceramica sau alte materiale.

Estetica Dentara

Tratamente specifice esteticii dentare. Albirea dintilor, fatetare dentara, solutii si proceduri pentru zambete de succes.

Ortodontie

Aparate dentare fixe, mobile pentru indreptarea dintilor. Mentinatoare de spatiu.

Protetica

Lucrarile protetice, coronite sau punti dentare, cimentate de dintii naturali, proteze totale, proteze partiale, proteze scheletate.

Stomatologie Pentru Copii

Servicii stomatologice pentru copii. Profilaxie, sigilari, plombe, coronite, extractii.

Endodontie

Tratamentele de canal in una sau mai multe sedinte, finalizate prin obturatia de canal, cu sau fara pivot sau coroana.

Chirurgie orala

Manopere realizate sub anestezie locala, extractii simple si complexe, extractii molari de minte, incizii si drenare abcese, decapusonari.

Misiunea mea este sa ofer cel mai bun tratament stomatologic posibil tuturor pacientilor!

 

Valoare & Experienta

Servicii stomatologice de cinci stele pentru fiecare pacient al meu!

Peste 30 de specializari, diplome si atestari. Toate acestea, ca tu sa beneficiezi de siguranta, calitate maxima si de ultimele tehnologii aparute.

5200
Cazuri Clinice
10
Congrese
30
Diplome
Tratament stomatologic Gara de Nord DR. Zlotea Mircea
Dinti frumosi la o pacienta la stomatologDinti frumosi la o pacienta la stomatolog

De ce Dr. Zlotea Mircea?

Pentru ca vom deveni cei mai buni prieteni.

Pentru ca serviciile premium oferite in cabinetul meu au si garantia celor mai bune preturi, comparativ cu ofertele altor cabinete stomatologice.

Pentru ca in cabinetul meu se respecta cu strictete toate normele europene de sterilizare si control ale infectiilor.

Pentru ca ofer o varietate mare de servicii stomatologie cum ar fi estetica dentara si faciala, protetica, tratamente de canal radicular, tratamente parodontale, chirurgie dento-alveolara, ortodontie, acestea fiind destinate atat adultilor cat si copiilor.