Alexandru Dumitru Pacient La Medic Stomatolog Zlotea Mircea

Vreau sa-i multumesc doctorului Zlotea. Mi-a rezolvat problemele de dantura repede si profesionist.

Alexandru Dumitru

Student
Catalin Pacient La Medic Stomatolog Zlotea Mircea

Super profesionist doctorul. Servicii stomatologice de calitate si foarte accesibile.

Catalin Hurbaca

Agent Vanzari
Catalin Pacient La Medic Stomatolog Zlotea Mircea

Am fost dintotdeauna speriat pana si de simplul gand de a merge la dentist. Dar la un moment dat a sosit vremea sa fac ceva pentru dantura mea. La doctorul Zlotea de la prima consultatie am fost intampinat cu multa caldura. Am inceput cu extractia maselelor de minte, grav afectate, exact interventiile de care mi-a fost mereu frica. Trebuie sa marturisesc ca aproape nu mi-am dat seama ce se intampla, fara sa mai adaug ca nu am simtit durere nici in timpul anesteziei.

George Lungu

Taximetrist
Pacienta Nicoleta Paraschiv Dinti Albi Si frumosi

Nu voi face o marturisire cu privire la cum am descoperit cabinetul doctorului Zlotea din Bucuresti. Vreau doar sa spun ca am ramas placut surprinsa de atitudinea medicului, care cu o deosebita grija, m-a ajutat sa-mi recapat increderea de sine si sa-mi inving frica de dentist. Am inceput cu tratamentul de canal si cu obturatii coronare, reusind printr-o minune, sa-mi salvez unul dintre incisivii arcadei superioare. Apoi am continuat cu protezarea arcadei inferioare.

Nicoleta Paraschiv

Lucrator Comercial

Eu am fost anul trecut la dr Zlotea Mircea, am capatat incredere si i-am dus si pe cei 2 copii ai mei si pe sotul meu. Lucreaza bine si la preturi pentru orice buzunar. Sincer, recomand sa mergeti, este un medic care lucreaza altfel decat am vazut pana acum.

Daniela Tobosaru

Casiera

Este foarte profesionist, sigur pe el, e bland in miscari, mereu zambitor. Am constatat ca e un barbat cu temere de Dumnezeu. Are mana usoara si cel mai important nu se arunca la preturi. Nu ma doare nimic si nici nu se vede ca e lucrat in gura mea.

Laura Duta

Pensionara

M-am dus de cateva ori la d-l Zlotea. Preturile nu mi se par chiar atat de exagerate tinand cont ca aparatura cabinetului este ultra-moderna, este deosebit de curat si se poarta foarte frumos cu pacientii. Am fost acum 2 ani la el penru o lucrare. Merita.

Merlan Vasile

Agent de paza

Acum vreo 4 luni am fost am mers la doctorul Zlotea. Mi-a facut multe, mi-a pus si mai multe plombe, si o extractie de molar de minte, si un scos de nerv, igienizare, profilaxie, etc. A fost foarte ok, fara dureri, mereu atent, inspira multa incredere.

Cristina Roibu

Functionar public