Estetica Dentara

Dr. Zlotea Mircea

Estetica Dentara

Un zambet frumos este visul oricarui om, insa pana de curand acest fapt era greu de conceput si de atins. Astazi, o data cu aparitia stomatologiei estetice moderne, atingerea unui zambet perfect a devenit realitate. Dintii strambi, dintii galbeni – pot influenta negativ psihicul oamenilor, realizand impactul problemelor lor dentare, persoanele in cauza evita sa zambeasca. Este cunoscut faptul ca foarte multe pesoane nu atrag atentia sanatatii si esteticii dentare. Ei isi asuma pe deplin aceasta situatie, dar din pacate se priveaza de multe momente placute.

Unul din factorii care a facut stomatologia estetica neatractiva initial au fost costurile, acum insa preturile tind sa fie accesibile publicului larg. Astfel nu veti mai avea dinti ciobiti, patati, fisurati sau spatiati. Cosmetica dentara va poate oferi dinti mult mai frumosi ca pana acum, redandu-va zambetul plin de incredere! Zambetul este o importanta cale de comunicare.

Nu este un secret faptul ca dintii sanatosi si frumosi stau la baza unui zambet de invidiat!

Putem constata de multe ori ca o imbunatatire a aspectului fizic ridica increderea in sine, iar zambetul face parte din primele aspecte remarcate la o persoana, astfel incat avem posibilitatea de a transfoma dintii frumosi intr-o carte de vizita de succes. Cel mai evident aspect al danturii frumoase este culoarea alba si stralucirea sanatoasa, insa nu este singurul.

Procedurile de cosmetica dentara cuprind:

 • Indepartarea placii dentare si a petelor;
 • Albirea dentara;
 • Fatetele ceramice (venners);
 • Coroanele si puntile integral ceramice sau/si din zirconiu;
 • Chirurgia modelanta a gingiilor;
 • Obturatii estetice (plombe) de culoarea dintelui natural;
 • Bijuterii dentare.

Cum se desfasoara un tratament stomatologic?

Fiecare medic stomatolog are propria viziune despre cum trebuie desfasurat un tratament. Unii medici prefera tratamentul prin metode clasice, altii se bazeaza pe tehnologie si aparatura moderna. Cele doua sunt la fel de valabile cu conditia respectarii unor principii general acceptate.

Fara frica si fara durere

Teama de dentist este de foarte multe ori principala responsabila pentru amanarea problemelor dentare nerezolvate, asa incat acord o atentie deosebita pacientilor cu fobie, anxietate si frica de stomatolog. Frica de dentist tine pacientii departe de cabinetul stomatologic, iar acest fapt are consecinte negative atat asupra sanatatii dentare, cat si asupra starii generale de sanatate.

Noile substante anestezice si metodele de tratament au redus considerabil disconfortul in ingrijirea orala, deci poate ca esti la un pas distanta de zambetul pentru revista.

Misiune si valori

Misiunea principala este de a furniza proceduri stomatologice unice prin intermediul inventiilor tehnologie de ultima ora. Prin furnizarea de servicii unice, ofer pacientilor mei costuri mai mici la tratamente si utilizarea cat mai eficienta a timpului lor pretios, mentinand in acelasi timp cele mai inalte niveluri de calitate. Cautam sa fiu cat mai atent si mai receptivi la nevoile si valorile pacientilor mei. Scopul meu profesional este de a ajuta pacientii sa atinga potentialul lor maxim de sanatate orala in modul cel mai eficient posibil.

Echipamente performante

Utilizez in cabinet doar tehnologii si materiale de ultima ora, de la cei mai buni producatori din lume pentru a asigura confortul pacientului si calitatea actului medical.

Sfatul medicului stomatolog

Cel mai bun tratament este profilaxia!

Cea mai eficace si ieftina metoda de tratament a cariilor dentare este profilaxia dentara. Profilaxia dentara consta dintr-un set de proceduri executate atat acasa, cat si la cabinetul stomatologic care incearca sa previna aparitia cariilor dentare si a bolii parodontale.

 • Controale periodice regulate
 • Periajul profesional in cabinetul stomatologic
 • O igiena orala corecta
 • Sigilarea santurilor si fosetelor
 • Fluorizarea locala a dintilor in cabinet

Intrebare

De ce trebuie sa-mi tratez cariile?

Cu cat este depistata mai timpuriu, cu atat sansa de a fi tratata mai simplu, mai putin costisitor si necesitand mai putine vizite la medicul dentist, este mai mare.

Simptomele cariei dentare sunt la inceput minore: jena la rece sau dulce, apoi apar dureri mai mari, respiratie urat mirositoare, dinte sensibil la presiune sau chiar fractura unui perete dentar.

Tratamentul cariilor dentare simple si complicate

Consultatia este gratuita. De ce sa nu ne cunoastem?