Volum al buzelor, fermitatea pielii, zambet cu 10 ani mai tanar!

Dr. Zlotea Mircea

Estetica Faciala

Acid Hialuronic – augmentare buze si contur

Acidul hialuronic – este cea mai folosita substanta de umplere atat pentru stergerea ridurilor cat si pentru remodelajul volumetric al fetei, el fiind un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru, fiind tolerat fara reactii de respingere.

Grabestete sa beneficiezi de tratamente de estetica dentara si faciala in timpul unei singure vizite. Astfel, iti pot oferi posibilitatea inedita de a opta pentru cele mai eficiente solutii de diminuare a ridurilor, albire a dintilor, si de remodelare a buzelor.

Ce poti obtine prin injectarile in buze

  1. Un plus de volum al buzelor. Buzele mari si simetrice au fost mereu considerate un simbol de frumusete si feminitate.
  2. Un contur discret. In cazul in care iti doresti un contur discret si o usoara volumizare a buzelor, la noi e locul ideal.
  3. Corectia buzelor. Daca ai o problema cu felul in care arata buzele tale, injectarile cu acid hialuronic pot fi solutia perfecta.

In doar cateva ore poti avea un zambet mai alb, definit de buze pline si conturate, o piele fina si elastica! Pentru ca efectul tratamentului sa fie maxim vizibil, este recomandabil sa te programezi pentru efectuarea procedurilor cu cel putin 4 saptamani inainte de eveniment.

Mezoterapia – o abordare minim invaziva

Piele imbatranita, pori mariti, tratare riduri, cearcane si lifting? Acum le poti avea pe toate intr-o singura sedinta! Mezoterapia ii ofera tenului tau acid hialuronic, antioxidanti, vitamine, peptide si substante nutritive necesare.

Rezultatele se vad dupa primul tratament iar dupa 4-6 sedinte rezultatele vor fi mai accentuate si durabile.

Injectaraile cu plasma proprie

Tratamentul PRP = Terapia Vampir

Injectarea de plasma bogata in trombocite (PRP = “platelet rich plasma”), este cu adevarat un tratament revolutionar. Astfel – propriele resursele ale organismului sunt folosite pentru vindecarea si regenerarea tesuturilor.

Plachetele sunt recoltate din propriul sange al pacientului.

Trombocitele – celule care se gasesc in sange (contin peste 40 de factori de crestere) si care intervin imediat posttraumatic, asigurand atat oprirea sangerarilor cat si vindecarea ranilor.

Terapia Vampir- PRP- Tratamentul Dracula

Este dureroasa marirea buzelor?

Durerile sunt egale cu zero, procedura se executa sub anestezie topica, se poate completa la nevoie cu anestezic injectabil.

Exista contraindicatii pentru marirea buzelor?

O contraindicatie temporara este infectia cu Herpes Simplex, dar care se rezolva cu o medicatie prealabila, stabilita la consultatia de estetica faciala.

Exista contraindicatii pentru terapia Vampir?

Terapia PRP nu este supusa riscurilor, aceasta este sigura atat din punct de vedere al recoltarii cat si al injectarii produsului preparat.

Terapia Vampir - Cat de des?

Terapia necesita 3 tratamente repetate la un interval de 2-3 saptamani, efectul acestora durand aproximativ un an si chiar mai mult. Pentru intretinere este necesar un tratament pe an.

Pentru mai multa eficienta, tratamentul cu PRP poate fi asociat si cu alte produse, cum ar fi acidul hialuronic, lipofilling, terapie cu toxina botulinica etc.

Bine de stiut!

Pentru ce se foloseste terapia PRP?

Terapia PRP cu plasma autologa bogata in trombocite este cel mai modern tratament in domeniul regenerarii pielii prin forte proprii, de care poti beneficia, si care presupune recoltarea sangelui, procesarea si reinjectarea, in piele, cu rol important in stimularea reparari celulare, sinteza de colagen, cresterea elasticitatii tegumentului.

Care este rezultatul final?

  • Revitalizarea pielii pe fata, gat, decolteu, maini
  • Rehidratarea pielii uscate, imbatranite
  • Estomparea ridurilor, petelor pigmentare
  • Diminuarea cicatricilor post acnee

Misterele esteticii faciale

Cand ar trebui sa-mi fac procedurile?

La varsta de 25 de ani devin vizibile primele semne ale inaintarii in varsta.

Ridurile de expresie se formeaza in jurul ochilor si nasului, pielea incepe sa-si piarda bariera hidro-lipidica naturala si devine mai putin elastica.

Dupa 45 de ani pielea devine mai subtire prin pierderea substratului natural de grasime, sinteza de colagen si elastina scade, si ca rezultat pielea pierde mare parte din fermitate si elasticitate.

La varsta de 25 de ani devin vizibile primele semne ale inaintarii in varsta. Ridurile de expresie se formeaza in jurul ochilor si nasului, pielea incepe sa-si piarda bariera hidro-lipidica naturala si devine mai putin elastica.

Consultatia este gratuita. De ce sa nu ne cunoastem?